Jouw magische mix

Op het Antonius doe je havo of vwo (atheneum of gymnasium): in het Nederlands, of in het Engels op ons TTO (Tweetalig onderwijs). Houd je van techniek, onderzoeken en ontwerpen dan kies je voor het Technasium. Wil je veel uitproberen, ontdekken en meemaken dan ga je voor Breed. Je doet ‘gewoon’ havo of vwo, maar verdiept je misschien in de Chinese taal en cultuur, sport, gaat On Stage, strijdt voor een schone wereld, discussieert, doet extra Frans of Duits, maakt en samplet muziek… Jij en je tutor bouwen samen aan jouw persoonlijke leerroute, die magische mix van leren, uitgedaagd worden, begeleiding krijgen, talenten en vaardigheden ontwikkelen die precies bij jou past.

Jij en je tutor bouwen samen aan jouw persoonlijke leerroute

Persoonlijk onderwijs

Je bent ongeveer even oud als je klasgenoten. Maar hoe jij leert, wat je extra nodig hebt en waar je belangstelling ligt, dat kan allemaal heel verschillend zijn. Daarom kies je een programma dat bij je past, werken we op verschillende niveaus – zelfs binnen één les – en kun je versnellen, verbreden en verdiepen. Op veel manieren. Lees meer

 

We kijken heel goed naar wat je kunt, waar je intensievere uitleg of oefening nodig hebt en of je meer uitdaging kunt gebruiken in of buiten de les.

Individuele begeleiding

Bij persoonlijk onderwijs hoort persoonlijke aandacht en begeleiding. Die krijg je, afgestemd op wat jij nodig hebt. Lees meer

Als je het nodig hebt, krijg je extra lessen in rekenen en taal

Onze leerroutes

Op het Antonius kies je voor Tweetalig Onderwijs (TTO), Technasium of havo / vwo (atheneum of gymnasium) Breed. Kies je voor TTO, dan start je meteen in het eerste jaar met lessen in het Engels. Wil je lessen in het Nederlands, dan beslis je pas na een jaar wat écht bij jou past: Technasium of havo/vwo Breed. Lees meer

Doe je TTO of Technasium? Net als iedereen doe je MMM, kun je naar de theaterklas, dansen, sporten, Chinees leren en nog veel meer.

MMM (cultuur- en talentprogramma)

Nog Meer Magische Momenten beleef je bij MMM. Twee keer per week staat dit keuzeprogramma op je rooster. Zo kun je cultureel, creatief of sportief bezig zijn met wat jij leuk vindt. Wil je eens iets anders proberen? Je mag elk half jaar wisselen. Het gehele aanbod bekijk je in 'Lees meer'.

Theaterklas, Schoolband, Spot en sport… MMM is erg leuk. En misschien wil jij meer doen, ook na school! Dat kan op het Antonius. Want we zijn enorm actief op sportief en cultureel gebied. De meeste activiteiten worden professioneel begeleid en bij de Theaterklas werk je altijd aan een bijzondere voorstelling.Lees meer

MMM 2 keer per week voor iedereen!

Coaching (hoog)begaafden

Meer of hoogbegaafd kun je zijn op alle niveaus. We zien het snel als je meer aankunt dan de ‘gewone’ lesstof of misschien onderpresteert. Met jou en je ouders ontwerpen we je individuele leerroute. Onze speciale hoogbegaafdencoach begeleidt, steunt en stimuleert je, zo nodig elke week. Lees meer

De mogelijkheden voor jouw route zijn bijna onbeperkt.

De wereld in en om de klas

Wat ooit ver leek is nu dichtbij. Wat eens waar was, is alweer achterhaald. Jouw toekomst ligt in een onbekende wereld die steeds ingewikkelder lijkt te worden. Daar bereiden we je heel goed op voor. Lees meer

Via e-twinning houd je contact met scholen in Europa

(Digitale) Banenavond Antonius

Wil jij je oriënteren op een mogelijke carrière stap? Of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken op een VO-school met ambitie, prima sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Wil je de sfeer op onze scholen ervaren? Of wil je kennismaken met je mogelijke toekomstige collega’s? Kom dan naar de banenavond voor docenten, ondersteunend personeel en docenten in opleiding.

Op het Antoniuscollege Gouda en Antoniusmavo XL (beide onderdeel van Carmelcollege Gouda) zijn we voor volgend schooljaar op zoek naar enthousiaste collega's. Daarom organiseren wij op woensdag 16 februari 18:30 uur een online banenavond voor docenten (in opleiding) en onderwijsondersteunende medewerkers voor beide scholen. Naast een korte introductie van het onderwijsaanbod op beide scholen krijg je een indruk van het gebouw en kun je in gesprek met onze docenten, wellicht je toekomstige collega’s! Na een kort plenair programma, koppelen we je aan een vakcollega en kun je daar met al je vragen terecht.

Past het Antonius bij jou?

Antoniuscollege
Locatie Antoniuscollege Gouda is een school voor gymnasium/vwo/havo. Binnen deze opleidingen bieden wij, de leerroutes TTO, Breed (regulier) en Technasium. Voor hoogbegaafde leerlingen hanteren wij de uitgangspunten van de BPS (begaafdheidsprofielscholen).

Antoniusmavo XL
Locatie Antoniusmavo XL is een school voor mavo-onderwijs. Wij bieden onze leerlingen de keuze uit een 5- of 6-jarige havo-route, in nauwe samenwerking met het Antoniuscollege, of een mbo-route waarbij het leren van mbo-vaardigheden centraal staat. Leerlingen krijgen twee jaar de tijd om te onderzoeken en ontdekken welke route bij hen past. Dat is precies één van de redenen waarom wij werken met een flexrooster.

We zijn op ACG en AMXL op zoek naar docenten 1e en/of 2e graads voor de vakken:

 • Nederlands
 • Engels (native speaker welkom)
 • Wiskunde
 • Duits
 • NASK/natuurkunde
 • Aardrijkskunde
 • Biologie
 • Economie
 • Muziek
 • LO

De aanstellingen variëren van  0.5 tot 1.0 fte.

Daarnaast komen we graag in gesprek  met parttime of fulltime onderwijsondersteunende krachten voor de volgende functies:

 • Roostermaker
 • Begeleider Passend Onderwijs
 • Technisch Onderwijsassistent (TOA)
 • Onderwijsassistent
 • Facilitair medewerker

Praktische informatie digitale banenavond

Wanneer: woensdag 16 februari 2022
Tijdstip: we starten plenair om 18.30 uur - einde uiterlijk 20.00 uur
Locatie: Online (via Teams), na aanmelding krijg je op 15 februari de link voor deelname toegestuurd.
Aanmelden: via dit formulier

Kom kennismaken op 16 februari 2022!

Verhinderd?
Ben je verhinderd tijdens de banenavond, maar wil je graag bij ons werken? Solliciteer dan direct via onze vacaturepagina https://carmel.nl/vacaturelijst/vacatures-carmelcollege-gouda.

Let op!
Voor dit moment gaan wij ervan uit dat we elkaar in februari digitaal ontmoeten. Indien het tegen die tijd mogelijk om een fysieke bijeenkomst te organiseren, dan ontvang je tegen die tijd van ons de locatiegegevens.

Vragen?
Bel dan met Antoinette van der Burg (0182- 748349)  of Jolanda Kempers (0182-748312) HRM Carmelcollege Gouda.