Zit je in groep 8? Wij helpen je graag op weg

Volgend schooljaar ga je naar het voortgezet onderwijs. Een spannende, maar gelukkig ook een heel leuke tijd. Er verandert heel wat. Je krijgt te maken met andere vakken, andere klasgenoten en nieuwe (en vooral méér) leraren. Kiezen voor een nieuwe school is een belangrijke keuze waar je goed over wilt nadenken. Daarbij willen wij je graag helpen. Lees snel verder en ontdek waarom het Antoniuscollege vast ook bij jou past!

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten voor groep 7 en 8.

Voor wie
Antoniuscollege Gouda is speciaal voor jou als je één van de volgende basisschooladviezen hebt gekregen:

  • mavo/havo-advies *
  • havo-advies
  • havo/vwo-advies
  • vwo-advies

* Je krijgt op locatie Antoniuscollege op havo-niveau les. Je kunt echter met mavo/havo-advies ook voor de locatie Antoniusmavo XL kiezen, daar krijg je les op mavo-niveau en heb je de eerste twee leerjaren de kans te onderzoeken wat het beste bij je past: een mavo-opleiding die je voorbereidt op een mbo-, of op havo-opleiding: de zogenaamde mbo- of havo-leerroute. Aan het einde van het tweede jaar maak je samen met je coach een definitieve keuze voor de mbo- of havo-leerroute.

Filmpjes
Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast eens naar de verschillende filmpjes van het Antonius. We laten verschillende dingen zien die op en/of rond de school gebeuren.

Of volg ons via Facebook of instagram (Antoniuscollege_gouda).

Zit je in groep 8? Wij helpen je graag op weg!

Kiezen voor een nieuwe school is een belangrijke keuze waar je goed over wilt nadenken. Daarbij willen wij je graag helpen. Lees snel verder en ontdek waarom het Antoniuscollege vast ook bij jou past!

Activiteiten voor groep 7 & 8 Bekijk onze brochure