Profielwerkstukmarkt 2023

Leerling Denise uit 4 havo doet verslag van de PWS-markt (profielwerkstukken)

"" Donderdag 8 juni stond in het teken van de PWS-markt. Een paar uur van tevoren waren we nog druk bezig met de laatste puntjes op de i te zetten. Om 4 uur mochten we de lokalen op de B-gang gebruiken om ons kraampje op te bouwen. Ook kon je het kraampje in de aula of het OLC opzetten. 

Ons kraampje had interactieve geluiden die je kon beluisteren met een koptelefoon. Daarnaast hadden we ook prototypes en posters omtrent ons PWS-onderwerp. Genoeg te zien dus!

De ouders en docenten stroomden binnen. Ze gingen met ons gesprekken aan. Het was superleuk om de voorbijgangers wat te leren en vertellen over ons onderwerp! We hadden een blaadje neergelegd waar iedereen een cijfer en feedback op kon schrijven, dit was superhandig! We hadden bijvoorbeeld vaak gehoord dat we het prototype verder moesten uitwerken zodat we het op de markt kunnen uitbrengen!

Enkele andere opmerkingen waren: "Wat een prestatie!" "Dit heb ik nog nooit gezien!" en "Wat een leuk idee!"

Om 6 uur mochten we ons kraampje afbouwen. Dat was het realisatiemoment dat we klaar waren met het PWS. Eindelijk! Nu alleen nog wachten op het cijfer...".

Denise 4hHe
PWS-onderwerp: Hoogsensitief