Over Antonius

Het Antoniuscollege Gouda, Antoniusmavo XL en ISK Gouda vormen samen het Carmelcollege Gouda. Het Carmelcollege Gouda is één van de twaalf scholengemeenschappen die worden bestuurd door de Stichting Carmelcollege.

Op het Antoniuscollege doe je havo of vwo: in het Nederlands, of in het Engels op ons TTO. Houd je van techniek, onderzoeken en ontwerpen dan kies je voor het Technasium. Wil je veel uitproberen, ontdekken en meemaken dan ga je voor Breed. Je doet ‘gewoon’ havo of vwo, maar verdiept je misschien in de Chinese taal en cultuur, sport, gaat naar de theaterklas, strijdt voor een schone wereld, discussieert, doet extra Frans of Duits, maakt en samplet muziek. Jij en je mentor bouwen samen aan jouw persoonlijke leerroute, die mix van leren, uitgedaagd worden, begeleiding krijgen, talenten en vaardigheden ontwikkelen die precies bij jou past.

Voor wie?
Het Antoniuscollege Gouda is speciaal voor jou als je één van de volgende basisschooladviezen hebt gekregen:

  • mavo/havo-advies
  • havo-advies
  • havo/vwo-advies
  • vwo-advies

Zit je in groep 8? Wij helpen je graag op weg!

Kiezen voor een nieuwe school is een belangrijke keuze waar je goed over wilt nadenken. Daarbij willen wij je graag helpen. Lees snel verder en ontdek waarom het Antoniuscollege vast ook bij jou past!

Activiteiten voor groep 7 & 8 Bekijk onze brochure