Huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining van Lyceo

In samenwerking met Lyceo biedt het Antoniuscollege de mogelijkheid aan om op school huiswerkbegeleiding en bijles te volgen. Door de begeleiding van Lyceo kunnen we leerlingen ook na schooltijd blijven ondersteunen met de lesstof.

Huiswerkbegeleiding
Vindt uw kind het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan? Of heeft uw zoon of dochter moeite met huiswerk goed te plannen? Huiswerkbegeleiding van Lyceo kan hierbij helpen, gewoon op het Antonius! Samen met Tilburg University heeft Lyceo de Lyceo Leren Leren methode ontwikkeld voor het verbeteren en aanleren van studievaardigheden. De begeleiding wordt verzorgd door onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders die dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan en hen daardoor goed kunnen inspireren en motiveren.

Bijles
Kan uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Lyceo biedt één-op-één bijles aan op het Antoniuscollege het vak waar de leerling net iets meer moeite mee heeft! Een ervaren persoonlijke begeleider van Lyceo gaat met uw kind aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in zijn of haar eigen tempo! Voordat u het weet, is uw zoon of dochter weer helemaal bij met de rest van de klas.

Examentraining
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een training duurt, afhankelijk van het vak, 2 of 3 dagen. Lyceo laat als enige examentrainer in Nederland jaarlijks de effectiviteit van de trainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij, SEO Economisch Onderzoek. Daaruit blijkt dat de examentrainingen van Lyceo bewezen effectief zijn. Deelnemers van de examentrainingen scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal examen voor het vak waarvoor zij een training hebben gevolgd. Lyceo werkt met eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd en aangepast.

Meer weten?
Voor meer informatie; bekijk https://www.lyceo.nl/vestigingen/gouda/gouda-antoniuscollege/ of neem contact op met vestigingsmanager Lotte van der Vegt op 06 18619342 of Lotte.vanderVegt@Lyceo.nl.

De huiswerkbegeleiding vindt van maandag tot en met vrijdag van 15.00 - 18.00 uur plaats in lokaal A4 op het Antoniuscollege.

Zit je in groep 8? Wij helpen je graag op weg!

Kiezen voor een nieuwe school is een belangrijke keuze waar je goed over wilt nadenken. Daarbij willen wij je graag helpen. Lees snel verder en ontdek waarom het Antoniuscollege vast ook bij jou past!

Activiteiten voor groep 7 & 8 Bekijk onze brochure