Schrijf je in voor onze activiteiten

Zit je in groep 7 of 8? Kom dan ontdekken of het Antoniuscollege (havo / atheneum / gymnasium) ook bij jou past en schrijf je snel in voor één van de onderstaande activiteiten van het Antoniuscollege.

Op de hoogte blijven in schooljaar 2022-2023?

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten die we in schooljaar 2022-2023 organiseren voor groep 8? Denk aan de algemene informatieavond, proeflessen, informatieavonden voor Tweetalig onderwijs of Technasium en de Open dag. Wil je op de hoogte blijven? Laat dat hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte.

terug naar boven

Informatieavonden voor groep 7 en 8

Algemene informatieavonden voor groep 7 en 8

Op woensdag 9 november 2022 vindt de informatieavond voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders plaats. Tijdens deze informatieavond krijgen jij en je ouders uitleg over wat het onderwijs op het Antoniuscollege inhoudt.

Wanneer: woensdag 9 november 2022
Waar: John Mottstraat 2-4 Gouda
Voor wie: voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders

Om deel te nemen aan de informatieavond moet je vooraf een tijdslot reserveren. Wil je op de hoogte blijven wanneer je kunt reserveren? Laat dat hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte.

terug naar boven

Open dag voor groep 7 en 8

De Open dag vindt plaats op 25 januari 2023. Tijdens deze Open Dag kun je ervaren of het Antoniuscollege ook bij jou past. Je kunt uitleg krijgen over de verschillende leerroutes, of lekker aan de slag met verschillende workshops en vakken.

Om deel te nemen moet je vooraf een tijdslot reserveren. Wil je op de hoogte blijven wanneer je kunt reserveren? Laat dan hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte.

Om alvast de sfeer te proeven kun je kijken naar de filmpjes van onze Digitale Open dag!

terug naar boven

Bent u docent op de basisschool?

Wilt u als docent van groep 7 of 8 op de hoogte blijven van de activiteiten van het Antonius? Meld u dan hier aan, dan krijgt u alle informatie over activiteiten van het Antoniuscollege en Antoniusmavo XL.

terug naar boven

Vragen?

Heb je hierna nog vragen over kennismaken met het Antoniuscollege? Neem dan contact op met: antonius@carmelcollegegouda.nl.

terug naar boven