Vacaturemarkt 2024 / Meet en greet Carmelcollege Gouda

Wil jij je oriënteren op een mogelijke carrièrestap? Of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken op een VO-school met ambitie, een leuke sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Kom dan de sfeer ervaren op de vacatureavond voor docenten, ondersteunend personeel, docenten in opleiding en zij-instromers. En maak daar kennis met mogelijk toekomstige collega’s.

Op het Antoniuscollege GoudaAntoniusmavo XL en ISK, alle onderdeel van Carmelcollege Gouda, zijn we voor volgend schooljaar op zoek naar enthousiaste collega's. Daarom organiseren wij op dinsdag 5 maart 17:30 uur een informele en informatieve bijeenkomst voor docenten (in opleiding) en onderwijsondersteunende medewerkers.  Na een korte introductie van ons onderwijsaanbod koppelen we je aan een (vak)collega of teameider en ga je in gesprek met onze docenten, wellicht je toekomstige collega’s!  

Past het Antonius bij jou?

Antoniuscollege (ACG)
Locatie Antoniuscollege Gouda is een school voor vwo / havo. Binnen deze opleidingen bieden wij, de leerroutes TTO, Maatschappij & Cultuur en Technasium. Voor hoogbegaafde leerlingen hanteren wij de uitgangspunten van de BPS (begaafdheidsprofielscholen).

Antoniusmavo XL (AMXL)
Locatie Antoniusmavo XL is een school voor mavo-onderwijs. Wij bieden onze leerlingen de keuze uit een 5- of 6-jarige havo-route, in nauwe samenwerking met het Antoniuscollege, of een mbo-route waarbij het leren van mbo-vaardigheden centraal staat. Leerlingen krijgen twee jaar de tijd om te onderzoeken en ontdekken welke route bij hen past. Dat is precies één van de redenen waarom wij werken met een flexrooster.

ISK Gouda
Locatie ISK Gouda biedt onderwijs aan leerlingen van 12 tot en met 17 jaar die nog maar kort in Nederland wonen en die het Nederlands nog niet genoeg beheersen om de lessen in het reguliere onderwijs te volgen.

We zijn op ACG en AMXL op dit moment op zoek naar docenten voor de vakken:

 • Engels (tweedegraads)
 • Wiskunde (tweedegraads)
 • Duits (tweedegraads)
 • Nask 1 en Nask 2 (tweedegraads)
 • Scheikunde (tweede- en eerstegraads)
 • Aardrijkskunde (tweedegraads)
 • LO

Mogelijk ontstaat er ook vacatureruimte binnen de vakken Nederlands, CKV, geschiedenis, dienstverlening & producten.

We zijn voor de ISK op zoek naar docenten voor de vakken:

 • NT2
 • Rekenen
 • Koken/techniek
 • En een pedagogisch conciërge

Daarnaast komen we graag in gesprek met parttime of fulltime onderwijsondersteunende krachten voor de volgende functies:

 • Begeleider Passend Onderwijs
 • Onderwijsassistent
 • Facilitair medewerker

De aanstellingen variëren van 0.5 tot 1.0 fte.

Zij-instroom
Ben je nieuwsgierig of een carrièreswitch naar het onderwijs bij je past en heb je vragen over zij-instroomtrajecten? ECHT Onderwijs is aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Staat jouw vak er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met onze HR afdeling op via
hr@carmelcollegegouda.nl om te informeren naar recente ontwikkelingen.
 

Praktische informatie
Wanneer: dinsdag 5 maart 2024
Tijdstip: inloop met snack vanaf 17:15 uur, we starten plenair om 17.30 uur - einde uiterlijk 19:00 uur
Locatie: Antoniusmavo XL, Groen van Prinsterersingel 49, 2805 TD Gouda
Parkeren: voldoende gelegenheid op het schoolterrein
Aanmelden: via dit formulier

Kom kennismaken op 5 maart 2024, tot dan!

Verhinderd?
Ben je verhinderd tijdens de banenavond, maar wil je graag bij ons werken? Solliciteer dan direct via onze vacaturepagina.

Later aanwezig?
We vinden het fijn om gezamenlijk te starten. Mocht het niet lukken om vanaf de plenaire start aanwezig te zijn, dat is geen probleem. Meld het via hr@carmelcollegegouda.nl

Vragen?
Stel ze ons via hr@carmelcollegegouda.nl
Onze HR-medewerker neemt dan contact met je op.