Robotclub

Op het Antoniuscollege bestaat sinds 2017 een robotclub, geleid door dhr. Hanenburg en dhr. Van Geloven. Iedere vrijdag wordt er hard gewerkt om geweldige robots te kunnen bouwen en te (leren) programmeren..

Op dit moment is het elke vrijdagmiddag van 15:10 uur tot ongeveer 17:30 uur op het D-plein van het ACG. Leerlingen uit alle leerjaren en stromingen zijn welkom. Op dit moment nemen vooral leerlingen van de tweede tot en met de vierde klas deel, maar ook andere leerjaren zijn welkom.

Robocup

Volgend jaar gaat het Antoniusteam meedoen aan de Robocup Junior, league ‘Voetbal’. Als er sponsors zijn die dit willen ondersteunen zijn ze zeer welkom. Talent moet met de beste middelen kunnen werken en dat talent is zeker aanwezig! Wil je ook deelnemen aan de robotclub, meld je dan gauw aan bij dhr. Hanenburg.

 

Zit je in groep 8? Wij helpen je graag op weg!

Kiezen voor een nieuwe school is een belangrijke keuze waar je goed over wilt nadenken. Daarbij willen wij je graag helpen. Lees snel verder en ontdek waarom het Antoniuscollege vast ook bij jou past!

Activiteiten voor groep 7 & 8 Bekijk onze brochure