Goethe Zertifikat

“Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus”. In het huidige Europa is het belangrijker dan ooit om je in meer dan één vreemde taal verstaanbaar te kunnen maken. Duits is de meest gesproken moedertaal in de Europese Unie. Duits speelt bovendien naast Engels een steeds belangrijkere rol als algemene omgangs- en handelstaal. Een certificaat Duits van het Goethe-Institut kan een belangrijke factor zijn voor beroep en carrière.

Een certificaat Duits is een investering in de toekomst. De examens worden wereldwijd volgens genormeerde kwaliteitsstandaarden uitgevoerd. Alle taalvaardigheden worden getoetst: lezen, luisteren, schrijven en spreken. De Goethe certificaten zijn internationaal erkend en hebben een uitstekende reputatie. Op het Antonius bereiden we gemotiveerde leerlingen voor op twee verschillende Goethe niveaus: niveau A2, basisgebruiker, en het niveau B1, onafhankelijke gebruiker. Van de leerlingen die zich aanmelden voor het Goethe Zertifikat wordt verwacht dat zij, naast de begeleiding vanuit school, zelfstandig opdrachten maken en oefenen.

Meer info Goethe Zertifikat

Zit je in groep 8? Wij helpen je graag op weg!

Kiezen voor een nieuwe school is een belangrijke keuze waar je goed over wilt nadenken. Daarbij willen wij je graag helpen. Lees snel verder en ontdek waarom het Antoniuscollege vast ook bij jou past!

Activiteiten voor groep 7 & 8 Bekijk onze brochure